En iyi geciktirici seks hayatınızı güzelleştirebilir. Birçok erkek cinsel ilişki sırasında erken boşalmaktan korkar. Dünyada en sık görülen cinsel bozukluklardan biri olan erken boşalmanın birçok nedeni olabilir.

Fizyolojik ve psikolojik nedenlerden dolayı boşalmada gecikme yaşıyor olabilirsiniz. Geciktirme hapları, spreyler, prezervatif ya da kremlerle bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını dikkate alarak piyasadaki en iyi geciktiricileri yazımızda listeledik. Erken boşalma sorununuz için en iyi geciktirici ürünlere gelin daha yakından bakalım.

Stag 9000 Geciktirme Geciktirme Spreyi

Stag 9000, cinsel ilişki sırasında boşalmayı geciktirmek için erkeklerin en çok kullandığı ürünler arasında yer alıyor. Prezervatifi kullanmadan 10 dakika önce kullanmalısınız. Bu sprey tamamen doğal ürünlerden yapılmıştır. Almanya’dan ithal edilen bu ürün, nane yağı ve karanfil içermektedir. Bu sayede erken boşalma probleminizi ortadan kaldırır. Spreyi kullanırken 3 veya 5 defa püskürtmek uygun olacaktır. Bu spreyin 5 spreyden fazla kullanılması tavsiye edilmez.

Stag 9000 Geciktirici Geciktirici Sprey Fiyatı 180TL

Stag 9000 Geciktirici Geciktirici Sprey Kullanıcı Yorumları

  • Bu ürünü kullandıktan sonra yarım saatten fazla cinsel ilişkiye girmeye başladım. Cinsel ilişkiden 15 dakika önce kullanın.
  • Çok işe yarıyor. 45 dakikadan bir saate kadar performans sergileyebilirsiniz.
  • Performansınıza 20 dakika daha ekler. Mükemmel bir ürün ve herhangi bir yan etkisini görmedim. Kesinlikle kullanın.

Viga 50000 Geciktirici Sprey

Viga 50000 geciktirici sprey en çok tavsiye edilen ürünler arasındadır. His kaybına neden olmadığından kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Cinsel ilişkiden 15 dakika önce kullanılmalıdır. Bu spreyi penisin tamamına uygulamanız ve cinsel ilişki öncesinde bölgeyi temizlemeniz gerekmektedir. Kullanıcıların çoğu herhangi bir yan etkisinin olmadığını ancak dozu arttırdığınızda ereksiyon veya duyarsızlaşma gibi sorunların ortaya çıkabileceğini belirtmişlerdir.

Viga 50000 Geciktirici Sprey Fiyatı 80TL

Viga 50000 Geciktirici Sprey Kullanıcı Yorumları

  • Kesinlikle işe yarıyor. Eğer şüpheniz varsa mutlaka deneyin çünkü kaybedecek bir şeyiniz yok.
  • Sanırım beni çok uyuşturuyor, hiç keyif almadım, hiçbir şey hissetmedim.
  • Ürün çok güzel ama çok fazla sürmeye çalışmayın. Çok fazla uyguladığınızda duyarsızlaşmaya başlıyorsunuz.

Durex Extreme Gecikmeli Prezervatif

İlişki süresini hızlandırmak için Durex marka geciktirici prezervatifleri kullanabilirsiniz. Tırtıklı dış yüzeyi ile kadınları hızlandırırken, erkeklerin gecikme problemlerinde benzosen yağlayıcı kullanılmıştır. Dermatolojik olarak test edilmiş bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hassasiyet sağlayan ince yapısı, uyarılma hissini artıran tırtıklı yapısı ve uyarıcı jel formülü sayesinde pek çok kişinin tercih ettiği ürünlerden biridir.

Durex Extreme Gecikmeli Prezervatif Fiyatı 203 TL

Durex Extreme Gecikmeli Prezervatif Kullanıcı Yorumları

  • Üreticilere gizliliğe önem verdikleri ve performansı artırdıkları için teşekkür ediyorum.
  • Hem eşim hem de ben çok memnun kaldık. Uzun bir aradan sonra harika bir performans sergiledik. Harikaydı.
  • Durex bu işin ustasıydı arkadaşlar. Bu ürün dışında hiçbiri çalışmıyor. Karşılıklı olarak keyif alabileceğiniz harika bir ürün.

Okey Prezervatif Gecikme Gecikme

Geciktirici etkisi sayesinde performansınızın yanı sıra erkeklerin performansını da artırır. Hazzın daha uzun sürmesini sağladığı için cinsel ilişkiden daha fazla keyif alabilirsiniz. İnce ve şeffaf yapısı sayesinde keyifli ilişki için kullanılan bir üründür. Pratik ve kolay kullanımı sayesinde zamanı yavaşlatır. Dünya çapında en çok kullanılan geciktirici prezervatifler arasındadır. Yırtılma, delinme gibi sorunların yaşanmaması için kaliteli içeriklerden yapılmıştır.

Okey Prezervatif Gecikme Gecikme Sıfır Fiyat 230 TL

Okey Prezervatif Gecikme Gecikme Kullanıcı Yorumları

  • Ciddi bir geciktirici etkisi vardır. Siz de benim gibi erken boşalma probleminiz varsa bu ürünle ortalama bir dakikaya ulaşabilirsiniz.
  • Üründen asla bir mucize beklemeyin. Ortalama bir süre uzar. Bu durumun hala çok iyi olduğunu düşünüyorum.
  • İsminin hakkını veren bir ürün. Partnerim yeterince demesine rağmen yine de performans sergiledim. Harika bir ürün.

Priligy Geciktirme Hapı

Cinsel ilişkiden bir ila üç saat önce kullanmalısınız. Bu ilacı günde yalnızca bir kez kullanmalısınız. 24 saat etkili olan Priligy’yi eczanelerde bulabilirsiniz. Kullananların %60’ı ilaçtan etkili sonuç aldığını söyledi. İlişki süresini 6 ila 10 dakika kadar uzatma özelliği vardır. İlacı doktor tavsiyesi üzerine kullanmaya başlamanız sağlığınız açısından daha iyi olacaktır.

Priligy Geciktirme Hapı Fiyatı 340 TL

Priligy Geciktirme Hapı Kullanıcı Yorumları

  • Bu hap sayesinde ilişki sürem yarım saate çıktı. Etkisini bir gün boyunca hissedebilirsiniz.
  • Dapoksetin içeren en iyi geciktirici haplar arasındadır. Güvenmeden aldım ama harika bir etkisi oldu.
  • Hapı kullandıktan sonra kız arkadaşım bana ne kullandığımı sordu. Harika bir performans sergilediğimi söyledi. Hiç bu kadar uzun bir ilişkim olmadı.

Zayon Geciktirme Hapı

Doktor kontrolünde kullanılması gereken geciktirme hapı harika etki göstermektedir. Bol su ile tüketildiğinde etkisi daha fazla hissedilir. Çoğu kullanıcı herhangi bir yan etki görmemiştir. Bu hapı cinsel ilişkiye girmeden en az 1 saat önce kullanmalısınız. Erken boşalma süresini ortalama bir süreye çıkarır. Bu sayede cinsel ilişki sırasında her iki tarafın da keyif almasını sağlar.

Zayon Geciktirme Hapı Fiyatı 370TL

Zayon Geciktirme Hapı Kullanıcı Yorumları

  • Zayon hapını kullandıktan sonra farklı yan etkiler ortaya çıktı. Bağırsaklarım çok hızlı çalıştı ama cinsel performansıma olumlu etkisi oldu.
  • Benim için çok faydalı oldu. Etkisi bir gün değil 5 ya da 6 saat sürüyor.
  • Etkisi çok iyi ama yeterli mi derseniz yeterli değil. Baş dönmesi ve baş ağrısı yaptığı için kullanmadım.

Share.

Merhaba! Ben [Bloglarim.com], kelimelerin dünyasında gezinen bir blog yazarıyım. Seyahat etmeyi, yeni lezzetleri keşfetmeyi ve yaşamın renklerini paylaşmayı seviyorum. Fotoğraf çekmek ve hikayeler anlatmak benim tutkum. Sizleri kendi dünyama davet etmek için buradayım. Keyifli okumalar! 🌟

Leave A Reply

Exit mobile version