Bim Pringles çipleri hakkında internette pek çok yorum bulunmaktadır. Bim Pringles, genel yorumlar pozitif ve cipsler onun tadından ve fiyata memnuniyet ifade edilmektedir.

Pringles çiplerinin 2024 yılı fiyatı, markaya, türüne ve satın alındığı yere göre değişiklik gösterebilir. Kesin bir fiyat vermek zor olsa da size fikir verebilecek bazı bilgiler:

  • Bim Pringles Fiyatı 55 TL – 210 TL Arasında

Bim uzun süredir ülkemize hizmet veren bir market zinciridir. Bim marketleri diğer marketlere göre daha çok tercih edilmektedir. Hem fiyatlarının uygun olması hem de gıda dışında birçok ihtiyaca yönelik ürünler sunması nedeniyle tercih ediliyor. Bim marketlerde genellikle kendi ürünlerini satıyor. Kendi markaları diğer markalara göre daha uygun fiyatlıdır. Ülkemizde pek çok kişinin aklına abur cubur denince cips geliyor.

En popüler cips markalarından biri Pringles’tır. Pringles her zaman diğer ürünlere göre daha pahalıdır. Pringles Bim güncel pazarlarda satışa sunuluyor. Süpermarketlerde Pringles fiyatları Biz de buna göre araştırma yaptık. Hadi bakalım.

Pringles Fiyatı 130 Gr Bim

Evde otururken, film izlerken ya da dışarı çıkarken en çok tükettiğimiz ürünlerden biri abur cuburdur. Abur cuburlar arasında en popüler ürün cipslerdir. Ülkemizde birçok cips markası bulunmaktadır. En çok tercih edilen ve kaliteli cips markalarından biri de Pringles’tır.

A101 Pringles Fiyatı

A101 market zincirleri ülkemizin birçok yerinde bulunmaktadır. Her yerde rahatlıkla görebildiğimiz A101 marketlerde dilediğiniz tüm ürünleri bulabilirsiniz. A101 pazarlarda Pringles patates cipsi satılıyor. Fiyatı merak edenler için derledik.

Migros Pringles Fiyatı

Migros ülkemizde uzun süredir faaliyet gösteren marketlerden biridir. Migros ile hem internetten alışveriş yapabilir hem de mağazalara giderek ihtiyacınız olan ürünleri bulabilirsiniz. Migros marketleri diğer marketlere göre biraz daha pahalıdır. Böylece fiyatları karşılaştırabilirsiniz Migros pazarlarda satılan Pringles fiyatı Sizin için araştırdık.

Share.

Merhaba! Ben [Bloglarim.com], kelimelerin dünyasında gezinen bir blog yazarıyım. Seyahat etmeyi, yeni lezzetleri keşfetmeyi ve yaşamın renklerini paylaşmayı seviyorum. Fotoğraf çekmek ve hikayeler anlatmak benim tutkum. Sizleri kendi dünyama davet etmek için buradayım. Keyifli okumalar! 🌟

Leave A Reply

Exit mobile version